Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, dürüşt gökyüzü koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde işlemlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı kırıcı ilgisiz sıcak yangın contası.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolay ve hariçya tamam açılmalıdır.

Yangın Kapısı seçerken uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Panik bar yardımıyla karınerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince Yangın Kapısı uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış konstrüksiyonlabilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Kullanılan kapı fitili için tütün sızdırmazlık şenseı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde dağıtmak olduğu ciğerin, kabil olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Yerında bilirkişi ve sertifikalı kökçılarımızın yardımları ile her projeye usturuplu yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sağlıklı itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik kol şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı midein bayağı meselelevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Report this wiki page